fbpx

ДНЕВНАТА

Идеи и интериори

В сезона на разцъфващата зеленина, пролетното почистване и въобще цялостното презареждане на тялото и съзнанието ни, сме ви подготвили статия с идеи за интериора на днвената. Пространството, където се забавляваме с близките си, гледаме филми с приятели, играем с децата и какво ли още не. 🙂

Изчистени линии, диван в свеж цвят и невероятна тухлена стена. Страхотно съчетание между старо и ново, Art&Craft и модерно. 

Еклектичен микс, който се допълва от различни стилове. Освен съчетаването на винтидж и модерно, имаме и съпоставка между монохромните стени и цветното обзавеждане.

В тази елегантна дневна искаме да обърнем внимание на подбора на материалите и цветовете – дърво, метал и стъкло – естествени материали, и нежна неутрална гама.

Френски елеганс – тук всичко е внимателно подбрано и премерено, в земна гама и красиви мебели.

Дневна в индустриален стил с тухлена стена, кожен диван и красива акцентна етажерка с поръчков дизайн, който следва линията на стъпалата.

Дневна в индустриален стил с тухлена стена, кожен диван и красива акцентна етажерка с поръчков дизайн, който следва линията на стъпалата.

Дневна в предимно сиви и неутрални цветове, но пък ,,облагородена“ с много акценти – декорации и текстил, които лесно може да се подменят, когато омръзнат.

Изключително стилна дневна с класически мотиви – фризове и корнизи, и съвременни мебели с меки форми. 

Дневна с изключително изискана атмосфера, в палитра в неутрални и топли тонове. Акцент са дизайнерските мебели и лампа.

Тук стените са бялото платно, което е изпълнено с пъстри петна – розовото кресло, жълтият стол, тюркоазеният шкаф, както и останалите детайли и графични акценти.

Коя е първата дума, която ни идва наум, гледайки това кътче? HYGGE! Уютно, светло, в топли и неутрални цветове – страхотен ъгъл за четене.

Много добър пример за зониране на пространството, без стени и други плътни прегради. Ажурната стена обособява малък домашен офис, без да го изолира от дневната, и в същото време събира много книги, аксесоари и дори растения. #домашнаботаническаградина

Тъмната стена в керемиден нюанс внася визуална топлина в цялото пространство, а елегантният скрин с декоративните елементи и картините над него са акцент.

Този интериор е чудесен пример за визуално уголемяване на пространството. Няма как от 50 кв.м. да направим 100, но пък ажурни и стъклени прегради като тaзи ,,отварят“ пространството и създават усещане за въздушност и простор.

Тъмни стени в дневната? Защо не? Създават по-различен и драматичен интериор с интимна, уютна атмосфера. По-светлите мебели и акценти балансират цветовата гама.

Това беше първата половина на галерията ни с идеи за дневна. Очаквайте скоро и Част 2, а междувременно, ако вече ви се е приискало да обновите своята дневна, можете да разгледате предложенията ни ТУК. 🙂

Абонирай се за нашия бюлетин.

Получавай новини за най-новите ни предложения, специални оферти, ПРОМО кодове и вдъхновяващи блог постове.

Успешна регистрация.

Pin It on Pinterest

Share This