fbpx

ДНЕВНАТА

Идеи и интериори VOL.2

Продължаваме темата за интериора на дневната с Част 2. Приготвили сме ви нова порция свежи идеи за това толкова важно за дома пространство и се надяваме, че ще откриете нещо полезно и вдъхновяващо за вас. :))) Част 1 можете да намерите в блога ни или да отворите директно от тук.

Огледалата с рамка и растер като на стар прозорец са страхотен трик за уголемяване на дадено помещение, създавайки илюзия за още пространство.

Цветовите стенни композиции могат коренно да променят усещането в интериора, а и да действат структурно, както е тук – декоративният цветови елемент контрастира и отделя работния кът.

Вградена етажерка е страхотно решение за любителите на книгите.

Стената галерия – компилация от снимки, графики и рисунки. В този случай гамата е ненатрапчива, почти се слива със стената, а големите паспартута оставят изображенията да ,,дишат“.

Маси, които влизат една в друга, са много удобни за дневна, защото могат да бъдат компактни в прибрано положение, но когато се разделят, могат да стигнат за повече хора. Освен това предоставят варианти за конфигурации и размествания.

Несъмнено камината носи неповторима топлина, дори и визуална, както и озарява с мека светлина интериора. Съвременните технологии с биоетанол са подходящо решение за апартаменти.

Естествените земни цветове създават уютна и приятна атмосфера в интериора.

Завършваме с вдъхновяващ френски шик с класически елементи и добре съвместяващи се модерни и минималистични детайли.

Ажурните прегради дават възможност за обособяване на зони в по-големи пространства, без да ги затварят и изолират.

Акцентите са от особена важност в интериора и могат да бъдат от малки детайли до големи шкафове. В случая акцент е светлият шкаф от масивна дървесина с изразена текстура и геометрична шарка.

В малки дневни, където пространството е кът, можете да заложите на малка компактна кушетка вместо на голям тромав диван.

Отново става дума за акценти, какъвто е и нашият Art Nouveau шкаф с елегантен ажурен мотив. Очаквайте го скоро в магазина, а междувременно можете да направите поръчка от тук.

Дневна в Japandi – обединяване на Скандинавски и Японски стил. Изчистени минималистични линии и естествени материали, както и разнообразни текстури.

Това е вдъхновяващ пример за смелите любители на цветовете. Диван в тюркоаз, защо не? 🙂

Още един акцент за дневна, който може да бъде използван и като конзола за телевизор. Вместо с гладки врати е направен с релефни панели с геометричен мотив. Това добавя текстура и разнообразие в цялостния интериор.

Страхотен пример за малко работно място у дома. Елегантният дизайн съвместява бюро и място за съхранение, без да има типичния ,,офис стил“.

Надяваме се, че двете части за интериор на дневната са ви вдъхновили и заредили със свежи идеи, а междувременно, ако вече ви се е приискало да обновите своята дневна, можете да разгледате предложенията ни ТУК. 🙂

Ако търсите още вдъхновение, можете да разгледате и Част 1 за интериор на дневната :)))).

Абонирай се за нашия бюлетин.

Получавай новини за най-новите ни предложения, специални оферти, ПРОМО кодове и вдъхновяващи блог постове.

Успешна регистрация.

Pin It on Pinterest

Share This